Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Lash&Grey vydávajú nový singel Come And Get It. Ide o prvý singel z tretieho albumu (VIDEO)
lash&grey come and get it
Zdroj: youtube.com
News

Lash&Grey vydávajú nový singel Come And Get It. Ide o prvý singel z tretieho albumu (VIDEO)

 Lash&Grey s novinkou Come And Get It

Po úspešných dvoch albumoch, vystúpeniach v Carnegie Hall, na mnohých európskych pódiách, francúzskej ARTE TV, letnom turné v Taliansku, či finále celosvetovej súťaže Sarah Vaughan v USA, sa dvojica Lash&Grey opäť hlási o slovo s novým singlom, ktorý predznamenáva zvuk a vydanie ich tretieho albumu.

Od vydania druhej platne ‘Blossoms Of Your World’, ktorá na českých Cenách Anděl získala ocenenie Slovenský album roka 2021, ubehnú práve v septembri dva roky. Dvojica však počas uplynulého obdobia nezostávala nečinná.

Snažili sme sa viac energie vložiť hlavne do koncertovania a mali sme to šťastie, že sme dostali možnosť predstaviť našu hudbu na viacerých pódiách v rámci Európy, či v New Yorku. Posledné dva roky nás nabili veľmi cennými skúsenosťami. Trochu sme sa vrátili k jazzu a podarilo sa nám zrealizovať pekný projekt Botanic Sessions.

V New Yorku sme si zahrali s jazzmanmi prvej línie svetovej scény na spoločnom koncerte v Carnegie a Kristína sa dostala medzi top 5 speváčok Sarah Vaughan Competition. Celú dobu sme však pripravovali nové skladby. Teraz prišiel čas opäť potešiť našich fanúšikov a predstaviť im čerstvú tvorbu zase v inom šate,” hodnotí svoje posledné obdobie Kristína s Jakubom.

Na novom singli Lash&Grey spolupracovali s tvárami, ktoré sme mali šancu zaregistrovať už pri predchádzajúcom albume. Spoluprácu s Davidom Hodekom, alebo Rolandom Kánikom už berieme ako taký správny základ pre radosť z vytvárania nového projektu, pri ktorom sa všetci pohltíme do procesu s cieľom dosiahnuť čo najlepší výsledok, aj keby to malo celé trvať rok. Paradoxne, tento singel, ako aj predošlý ‘After War’, sme dokončili pomerne rýchlo. Vtedy sa ale jednalo o obšírnejšiu produkciu, čo sa týka obsadenia pri nahrávaní, či realizácie klipu.”

Na singli spolupracovali so svetoznámou legendou masteringu

Na skladbe s nimi opäť spolupracoval americký gospelový bassgitarista Bryan B Dub” White, a legenda masteringu Vlado Meller, s ktorým sa dvojica mala možnosť osobne stretnúť na festivale Shrape, ktorý sa konal v apríli v bratislavskej Novej Cvernovke.

Vlado prišiel na náš koncert, čo nás veľmi príjemne prekvapilo, po koncerte sme sa rozprávali a sľúbili mu, že mu určite pošleme nový ‚materiál na stôl‘. Profesionalita a roky skúseností s ktorými Vlado pracuje naozaj vnašajú do finálneho zvuku obrovskú essenciu a hĺbku akustického zvuku, s ktorým veľmi radi pracujeme a ktorý sa snažíme docieliť.”

Na nahrávke a v klipe sa tiež objavujú známe tváre slovenskej scény. Sme radi, že pri natáčaní klipu v SNG sa nám podarilo prepojiť takmer celú hudobnú alternatívnu scénu 🙂 Vlastne sme ešte ani nepočítali koľko rôznychprojektov sa takto ‘prelinulo’.

Nahrávali sme so Spectrum Quartett a Majlom Štefánikom. V klipe sa tiež objavia Jureš Fallgrapp, Miloš Bulík, Peter Hrnčirík, Tereza Rusiňáková či Tomás Pálka. Jedným z najväčších prekvapení bol Martin Madej, ktorého v klipe neuvidíte. Pomáhal totiž držať odrazovú clonu pre kameru v samotnom finále videa.“

Na klipe dvojica spolupracovala s režisérom Gregorom Valentovičom a kameramanom Oliverom Záhlavom.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa LASH&GREY (@lashgreymusic)

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: Instagram, TS

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame