Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
„Ty si Erik Pokladnička, nie Erik Tresor,“ odkazuje Flexking známemu raperovi (VIDEO)
frayer flexking erik tresor
Instagram/reprofoto/frayer_flexking, YouTube
News

„Ty si Erik Pokladnička, nie Erik Tresor,“ odkazuje Flexking známemu raperovi (VIDEO)

Flexking zrejme posúva zápas s Tresorom

Frayer Flexking pokračuje vo svojich ostrých vyjadreniach a jeho kolega z brandže, raper Erik Tresor, od neho dostáva svoju vlastnú básničku. Zápas v ringu či v klietke, ktorý si mnohí fanúšikovia pýtali, sa teraz ešte zrejme konať nebude. Flexking vo videu na Instagrame uviedol, že zápas bude, no potrebuje naň ešte pár rokov potrénovať, aby sa Tresorovi vyrovnal.

„Ty si Erik Pokladnička, nie Erik Tresor, nežiješ realitu, stále to nechápeš, mou. Vysvetlím ti to znova, aj ľuďom, ale teraz ako raper rýmovanou vetou. Videl som tvoje nové vyjadrenie na Fight Night Challenge plné klamstiev a o*ebov, súboj s tebou si dám, ale kedy to bude poviem ja, poviem ti prečo.

Bojové športy robíš už odkedy si bol malé je*ákové decko, ale inteligenciou si nestúpol ani neklesol. Súboj s tebou by bol detto, jak keby teraz proti tebe nastúpil v ringu McGregor.

Potrénujem pár rokov, vyrovnám sily jak Jake Paul a potom ťa dobijem a zničím ti život a budeš ľutovať, že si ma kedy stretol. Som lepší raper, krajší, zaujímavejší jak ty a už každý vie to,“ povedal Flexking vo videu na Instagrame.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa FRAYER FLEXKING (@frayer_flexking)

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: Instagram, YouTube

Komentáre

Odporúčame