Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Jan Bendig si splnil detský sen, s Rytmusom vydal novinku Romalandia (VIDEO)
jan bendig rytmus
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPReggaetonVideo

Jan Bendig si splnil detský sen, s Rytmusom vydal novinku Romalandia (VIDEO)

Jan Bendig, Rytmus a ich Romalandia

Český spevák Jan Bendig si splnil svoj detský sen a vydal novinku Romalandia, na ktorej hosťuje jeho idol a raper Rytmus. Song, na ktorý čakal rodák z Hradca Králové od svojich tínedžerských čias, vyšiel v nedeľu, 30. júla aj spolu s videoklipom, ktorý zrežíroval Lukáš Rejmon spolu s tímom.

„O snoch som tu už písal niekoľkokrát. Vždy s pokorou ďakujem tam hore, že sa mi postupne plnia, aj keď je tá cesta niekedy zdĺhavá a tŕnistá. Rytmusov album Bengoro som počúval doma s bratmi a sníval o našej spoločnej skladbe.

Keď som skončil v SuperStar, tak som Rytmusa oslovil na song. Bol som 15-ročný chalan, ktorý si myslel, že teraz bude mať všetko, na čo iba ukáže. Patrik mi však povedal, že je ešte čas a musím najprv niečo dokázať a hlavne na sebe zamakať.

Po rokoch, kedy som nevedel, čo sám so sebou, ako v osobnom, tak v kariérnom živote, som počúval jeho skladby a sledoval, ako na sebe neustále pracuje. To ma neraz inšpirovalo urobiť niečo s mojím životom a kariérou

Mám z tejto spolupráce neskutočnú radosť a verím, že vás song totálne pohltí. Verte v svoje sny a nenechajte si ich vziať nikým a ničím,“ napísal Jan na svojom Instagrame.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame