Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Flexking vydal reggaeton novinku Mafia, hosťuje Kotlár Security (VIDEO)
flexking kotlár security
Zdroj: instagram.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPReggaetonVideo

Flexking vydal reggaeton novinku Mafia, hosťuje Kotlár Security (VIDEO)

Flexking a Kotlár Security v letnej novinke

Raper Flexking pokračuje v pravidelnej hudobnej aktivite a vydáva ďalšiu novinku s názvom Mafia, na ktorej hosťuje Kotlár Security. Videoklip, ktorý vyšiel v nedeľu, 6. augusta, zrežíroval tím WE DONT CARE WE CREATE. Po songoch Investujem s Momom a Nike so Saimonsou tak posiela fanúšikom ďalšiu novinku.

„Zdravím všetkých fanúšikov hip-hopu a tanečnej music. Ďakujem všetkým za zdieľanie a pozeranie nového videoklipu a songu Mafia. Supportujte a sharujte to ďalej. Táto skladba bude už o pár dní aj na všetkých streamovacích službách. Díky moc,“ hovorí Flexking na svojom Instagrame. Na sociálnej sieti tiež napísal, že miluje reggaeton a leto, čo je v posledných piesňach počuť.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame