Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Slovenský hit ako z inej planéty. Vypočuj si spojenie WAWAWU a Denisy Gajarskej zo skupiny Dennyiah (VIDEO)
wawawu dennyiah ai
Zdroj: TS
KLIPSK/CZNewsEDMPOPVideo

Slovenský hit ako z inej planéty. Vypočuj si spojenie WAWAWU a Denisy Gajarskej zo skupiny Dennyiah (VIDEO)

WAWAWU, Dennyiah pracujú s AI

Do slovenských rádií mieri chytľavý letný hit, o ktorý sa postarala košická dvojica WAWAWU a speváčka Denisa Gajarská zo skupiny Dennyiah. Producenti Martin Ferenčík a Robert Tkáč tentokrát siahli po zahraničnej spolupráci a v spojení s nemeckým štúdiom The Dor Brothers vznikol pôsobivý videoklip k ich aktuálnemu štvrtému singlu s názvom AI (artificial intelligence). V preklade umelá inteligencia.

„Text piesne vyzdvihuje jedinečnosť prežívania ľudských pocitov či už pozitívnych alebo menej pozitívnych. V skratke dar toho, že môžeme cítiť a vnímať je výsada nás ľudí a mali by sme si toho byť vedomí. Evolúcia a technický pokrok ide naozaj rýchlo vpred no netreba zabúdať čím sa my, ako ľudia líšime od našich výtvorov. AI je tiež o tom, že neľudská bytosť sa snaží pochopiť, čo vlastne láska je, vysvetľuje Róbert Tkáč.

Song o technologickej novinke, ktorá hýbe svetom

Autorkou textu ku v poradí štvrtému singlu skupiny WAWAWU je rovnako rodáčka z Košíc, Denisa Gajarská, ktorú fanúšikovia poznajú zo skupiny Dennyiah. Chytľavý a dynamický track AI naspievala samotná Deny, ktorá svojou úžasnou farbou hlasu dodala singlu tú správnu atmosféru. Vo videoklipe sa objavuje aj jej tvár. V texte opisuje vzácnosť prežívania lásky v ľudskej forme. Chcem nájsť všetky vrcholy a pády ľudského druhu, aby sme pochopili, čo nazývate láskou.

Spolupráca s Deny, bola fantastická. Napísala vynikajúci text, ktorý posunul celý singel oveľa ďalej než sme čakali. Skladba konečne dostala svoju tvár. Pomenovali sme ju AI (artificial intelligence). AI je téma, ktorá momentálne rezonuje, prezradil Martin Ferenčík.

Fanúšikovia sa môžu tešiť na aktuálny singel AI, ktorý oficiálne vychádza na streamingových platformách v piatok 4.augusta. Singel si môžete vypočuť TU. Okrem toho aktuálne WAWAWU pracujú na ďalších spoluprácach doma i v zahraničí, a teda veríme, že sa čoskoro dočkáme i koncertnej podoby hitov tohto ambiciózneho dua.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, TS

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame