gleb rapinbox
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Gleb vydal štvrtý Rapinbox, hosťujú Taomi, Dymer a Ego (VIDEO)

Gleb vydal štvrtý Rapinbox

BBG alias Big Boy Gleb vydal po mesiaci opäť nový diel relácie Rapinbox, ktorý je už štvrtým v poradí a hosťujú v ňom Taomi, Dymer a Ego. Vo viac než 24-minútovom dieli rapoval s hosťami do nového beatu, tak ako je to zvykom a reagoval aj na komentáre fanúšikov. Na záver nezabudol predstaviť tri beaty, za ktoré môžu fanúšikovia hlasovať a posunúť jeden z nich do nasledujúcej časti.

Dnes o 20:00 Rapinbox volume 4, hostia naložili fire. Možno som dal svoju kariéru kvôli tomuto projektu nabok, ale všetko sa čoskoro zmení. Začíname točiť videosingle atď atď, takže zatiaľ si vychutnajte moje fresh riadky v tomto projekte,“ uviedol Gleb na Instagrame.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame