Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Gleb ohlásil prvý koncert vo Viedni, v Rakúsku vystúpi na konci mája!
gleb vo viedni
Zdroj: Instagram/glebzoo
NewsEventyHIP-HOPSlovenskoZahraničie

Gleb ohlásil prvý koncert vo Viedni, v Rakúsku vystúpi na konci mája!

Gleb vystúpi vo Viedni

Gleb vyráža predstaviť svoju tvorbu už aj za hranice Slovenska, po prvý raz sa totiž predstaví v hlavnom meste Rakúska! Keďže je Viedeň Slovákom ako na skok a ide o mesto plné nočných klubov, rozhodnutie rapera je celkom logické. Gleb vystúpi v klube PRST, ktorý sa nachádza priamo v centre mesta, neďaleko zábavného parku Práter.

Rozhodol som sa urobiť svoju úplne prvú akciu v mojom obľúbenom klube vo Viedni. Trochu som sa toho na začiatku bál, ale verím tomu, že ma podporíte a zažijeme spolu naložený komorný rave. Super zvuk & super klub. Teším sa jak na svoj prvý koncert. Kapacita je 400 hláv. Vidíme sa na bare,“ uviedol na Instagrame. Lístok si môžeš zakúpiť za 15 eur.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram, ntry.at

Zdroj titulného obrázku: Instagram/glebzoo

Komentáre

Odporúčame