Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Separ vydá nový drink Semtex Extrem, v obchodoch ho nájdeš o pár dní (VIDEO)
separ extrem energy drink
Zdroj: Instagram/reprofoto/semtex_energy
News

Separ vydá nový drink Semtex Extrem, v obchodoch ho nájdeš o pár dní (VIDEO)

Separ a drink Semtex Extrem

O novom produkte Semtex Extrem, s ktorým sa Separ opäť pokúsi dobyť trh, sme ťa informovali už vo februári tohto roka. Do rodiny energetických nápojov Semtex, ktoré patria pod značku Kofola, tak pribúda novinka bez taurínu, ale s guaranou a matchou. Na vývoji drinku sa podieľal sám člen skupiny DMS a jeho zastupujúca agentúra Evency. Po rume Monsignor je tu teda jeho druhý nápoj, ktorý fanúšikovia mohli ochutnať počas nedávnej listening session albumu Flowdemort.

Jeho chuť pripomína krížený ľadový čaj s klasickým semtexom a chuťovo nie je príliš sladký, skôr tam cítiť jeho hlavné ingrediencie. Je fakt dobrý, hlavne chladený a nakopáva jak pán. Boli sme skontrolovať prvú várku priamo vo výrobe fabriky Kofola, ktorá to celé zastrešuje.

Máte sa na čo tešiť! Od polky apríla zoženiete Semtex Extrem by Separ po celom Slovensku a Česku,“ píše Separ na Instagrame. Ako sme ťa informovali už vo februári, na výber budeš mať z dvoch možnosti — 250 ml a 0,5l verzie.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ꜰʟᴏᴡᴅᴇᴍᴏʀᴛ (@separ__dms)

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: Instagram

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame