momo rare
Zdroj: instagram.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Momo je späť, vydal temnú novinku Rare, ktorú produkoval Francúz Ysos (VIDEO)

Raper Momo vydal novinku Rare

Momo je späť, pred pár dňami na Instagrame avizoval, že na scénu padne riadená strela, tá je dnes vonku v podobe nového singlu Rare. Petržalský raper novinku vydal včera, 29. marca aj s videoklipom, ktorý režíroval Juraj Škula. Na hudobnej stránke projektu sa podieľal francúzsky producent Ysos, s ktorým v minulosti spolupracoval Alan Murín. Viac sa dočítaš v tomto článku, v ktorom sme sa na ich spoluprácu pozreli bližšie.

Ako hovorí Momo, drill z Paríža nemá konkurenciu, a preto si pre svojich fanúšikov pri príležitosti vydania nového singlu pripravil aj exkluzívny nový merch. V našom Ruka Hore shope momentálne nájdeš dve nové tričká a dve nové mikiny v bielozelených a čiernozelených farbách s nápisom Rare uprostred.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame