zayo bandita
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Zayo vydal novinku Bandita z deluxe verzie albumu Party Week (VIDEO)

Zayo a novinka Bandita

Raper Zayo ostáva aktívny, po vydaní albumu Party Week v decembri minulého roka nám dnes prináša novinku Bandita. Song je prvou ochutnávkou z pripravovanej deluxe verzie s názvom LIFESTYLE VYZERA AKO PARTY WEEK DELUXE ALBUM, ktorá vyjde už 7, apríla. Novinka vyšla aj s videoklipom, ktorý režíroval Nikita Rublev.

Člen skupiny Haha Crew je v súčasnosti uprostred svojej Party Week Tour, ktorá oficiálne odštartovala 24. februára vystúpením v sabinovskom Energy Clube. Dnes hrá v Košiciach a následne navštívi aj mestá ako Poprad, Zemianske Kostoľany, Martin, Nitra, Žilina, Banská Bystrica či Bratislava. Nezanevrel však ani na svojich českých bratov, vystúpi tiež v Prahe a v Zlíne.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame