Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Budúcnosť SK rapu? Wares a Osem s agresívnou novinkou Taký je svet (VIDEO)
wares osem taký je svet
Zdroj: Instagram
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Budúcnosť SK rapu? Wares a Osem s agresívnou novinkou Taký je svet (VIDEO)

Wares a Osem vydali novinku Taký je svet

Kombinácia slovenských raperov v bojovej novinke, Wares a Osem spájajú sily v spoločnej skladbe Taký je svet. Song vyšiel včera, 30. marca aj spolu s videoklipom, ktorý chalani točili na ihrisku v bratislavskom Ružinove. Pre rapera Waresa ide po songu Darvaza o druhý singel tohto roka, Osem sa nám v roku 2023 pripomenul vôbec po prvýkrát.

Chalani nechali vydanie novinky zahalené rúškom tajomstva, nie je teda známe pozadie novinky a ani jej zákulisie. Fanúšikovia v komentároch však Waresa a Osema označujú za možnú „budúcnosť SK rapu“. Iní píšu, že „okrem Separa, Moma a možno Sameya už na slovenskej scéne dávno zdochol pes.“ Poslucháčka dopĺňa, že je táto novinka poriadnou potravou pre hladné psy. 

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

 

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame