mega m žena 5 tomáš botló prince marock
Zdroj: instagram.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPREGGAE‎Video

Mega M venoval novinku Žena 5 svojej žene, hosťujú Tomáš Botló a Prince Marock (VIDEO)

Mega M vydal osobnú novinku Žena 5

Raper Mega M v novinke Žena 5 zjemnil, venuje ju svojej partnerke a všetkým ženám, bez ktorých by chlapi pociťovali len pocit prázdna a beznádeje. Pieseň vyšla v nedeľu, 26. marca aj spolu s videoklipom, ktorého súčasťou sú aj zvyšní dvaja interpreti, speváci Tomáš Botló a Prince Marock. Chalani zobrali myšlienku piesne vážne, nahodili sa do oblekov a ženám venovali pieseň v poriadnom štýle.

Pre rapera ide o vôbec prvú hudobnú aktivitu v roku 2023, naposledy sme o ňom počuli pred približne piatimi mesiacmi, kedy sa s Rytmusom spojil v skladbe Bez Slov. Prince Marock s Mega M-om v predošlom roku už spolupracoval na piesni Plán a Tomáš Botló na konci januára vydal pieseň Ochutnaj svet, na ktorej hosťuje Fejbs.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame