rytmus flexking
Zdroj: Instagram
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Pokus o virál roka 2023, Rytmus a Flexking si v novinke riadne uleteli (VIDEO)

Rytmus a Flexking vydali pokus o virál

Rytmus a Flexking spolu vydali novinku s názvom Poviem tvojej manke že si…, ktorej klip točili až v ďalekom luxusnom Dubaji! Uletený song vyšiel v pondelok, 27. marca aj spolu s videoklipom, v ktorom sa Bengoro vrátil na miesta, kde v roku 2021 točil s Egom a Anysom klip k songu Reklama na rap.

Klip vyšiel bez ohlásenia, no fanúšikovia ho za prvých 24 hodín dvihli až na 50-tisíc zhliadnutí. Ako uvádza Flexking na Instagrame, chalani si vyskúšali aj GTR Recording Studio, kde Rytmus nahral ďalšiu časť svojho pripravovaného albumu. V tomto štúdiu pritom v minulosti nahrávali aj také mená ako Akon či Rick Ross.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame