Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Kali, Peter Pann a Alan Murin v spoločnej novinke Vadí, nevadí (VIDEO)
kali peter pann alan murin
Zdroj: youtube.com
NewsEDMHIP-HOPPOP

Kali, Peter Pann a Alan Murin v spoločnej novinke Vadí, nevadí (VIDEO)

Kali a Alan Murin majú nový song

Kali a Peter Pann sú späť s novým songom Vadí, nevadí, na ktorom hosťuje aj ďalšie známe meno domácej scény, spevák Alan Murin. Autor songov Zhasíname či Nejsi Jediná na svojom Instagrame upozornil na to, že ide o pieseň, ktorá sa, rovnako skladba Decembrový, neobjaví na očakávanom štúdiovom albume Retrostar.

Song sa v súčasnosti nachádza v hudobných trendoch a po skladbách Raz dva tri, Srdce ako z kameňa, Šťastné konce či Kým ťa mám ide o ďalšiu spoluprácu týchto troch slovenských hudobníkov.

Kali a Majk Spirit už o pár týždňov vyrazia na spoločné slovenské turné! Súčasťou siete koncertov bude Kali s Petrom Pannom, Majk Spirit s DJom Grimasom, DJ Hajtkovič a moderátor Osťo. Všetko odštartuje 31. marca koncertom v Mestskej športovej hale v Trnave. Následne chalani navštívia Myjavu, Levice, Trenčín, Prievidzu a Prešov. Viac sa dozvieš v tomto článku.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame