alan murin krst trueself
Zdroj: instagram.com
KLIPSK/CZNewsEventyHIP-HOPPOPSlovenskoVideo

Alan Murin ohlásil krst albumu Trueself, uskutoční sa už o pár dní

Alan Murin a krst albumu Trueself

Slovenský spevák Alan Murin ohlásil krst debutového štúdiového albumu Trueself, ktorý sa uskutoční už 22. marca v Bratislave. Na vás a na túto udalosť sa nesmierne teším, tak isto ako aj na hostí z albumu ktorí budú súčasťou tejto show,“ uviedol autor songov Raz dva tri či Vypínam na svojom Instagrame.

Zároveň tiež uviedol, že si pre divákov pripravil vysokú zvukovú ale i vizuálnu kvalitu: „Máme pripravený fakt naložený zvuk z reprákov VOID, krásny stage dizajn a priestory novootvoreného podniku NIBBLE (Ventúrska 9), VIP vstupy, zážitok zo svetiel a netradične aj vône.

Návštevníkov krstu čaká veľa skvelej hudby od sprievodných DJov a fanúšikovia sa dočkajú aj akustických verzií niektorých piesní, ktoré spolu s Alanom predstaví gitarista Dávid Bílek. Večerom bude sprevádzať moderátor Osťo, ktorého spevák opísal ako „najvyššieho hypemana v republike“.

Budete lákaní neodísť na triezvo či o hlade, tak sa pripravte na konzum. Mám vás rád, teším sa,“ dodal Murin. Lístky si môžeš zakúpiť na portáli Predpredaj.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame