Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Kali, Peter Pann a Majk Spirit vyrážajú na spoločné turné po Slovensku!
kali majk spirit tour
Zdroj: kamdomesta.sk
NewsEventyHIP-HOPSlovensko

Kali, Peter Pann a Majk Spirit vyrážajú na spoločné turné po Slovensku!

Kali a Majk Spirit na prvom spoločnom turné

Legendy slovenskej hip-hopovej scény sa rozhodli spojiť sily, Kali a Majk Spirit totiž už o pár týždňov vyrazia na spoločné slovenské turné! Súčasťou siete koncertov bude Kali s Petrom Pannom, Majk Spirit s DJom Grimasom, DJ Hajtkovič a moderátor Osťo. Všetko odštartuje 31. marca koncertom v Mestskej športovej hale v Trnave. Následne chalani navštívia Myjavu, Levice, Trenčín, Prievidzu a Prešov.

Chlapci z Petržalky idú na tour. Spirit a Kali po prvý raz na spoločnom turné. Celé to prebehne v prvej polke apríla. Trnava, Myjava, Levice, Trenčín, Prievidza, Prešov. Nádherná zostavička. Tešíme sa na Vás,“ povedal Majk Spirit vo videu na Instagrame.

Je však celkom prekvapením, že sa raperi rozhodli vynechať tie najväčšie slovenské mestá. Fanúšikovia z Bratislavy, Košíc či Banskej Bystrice tak budú za vystúpeniami vo veľkých halách tento raz musieť cestovať.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Majk Spirit (@majkspirit)

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram, Spotify

Zdroj titulného obrázku: kamdomesta.sk

Komentáre

Odporúčame