Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Jason Derulo a David Guetta vydali spoločnú novinku, ktorá ťa roztancuje (VIDEO)
jason derulo david guetta
Zdroj: WMG
KLIPSK/CZNewsEDMPOPVideo

Jason Derulo a David Guetta vydali spoločnú novinku, ktorá ťa roztancuje (VIDEO)

Derulo a Guetta s novou kolaboráciou

Singlovo sa Jason Derulo naposledy predstavil minulý rok v lete, keď s Kodak Blackom zverejnil pieseň Slidin’, teraz sa spája v kolaborácii s Davidom Guettom. Sviežou house-popovou skladbou Saturday/Sunday nadväzujú na niekdajšiu spoluprácu na globálnom hite Goodbye, kde im naviac sekundovali Nicki Minaj a Willy William.

S novinkou prichádzajú vo chvíli, keď sa francúzskemu producentovi mimoriadne darí. Nedávno bol nominovaný na Grammy a získal tiež Brit Awards v kategórii Producent roka. Minulý rok vydal megahit I’m Good (Blue) a tanečný šláger Crazy What Love Can Do, s ktorým sa niekoľko týždňov držal v britskej Top 10.

V oficiálnom prehlásení si Guetta spoluprácu s Derulom pochvaľuje: „Je to skladba, ktorú milujem. Som šťastný, že sme sa s Jasonom dali znovu dokopy práve na tejto piesni.“ Derulo predstavil singel fanúšikom len deň pred Super Bowlom počas víkendového NFL TikTok Tailgate vystúpenia.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: TS

Zdroj titulného obrázku: WMG

Komentáre

Odporúčame