Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Separ s ďalším produktom, tentokrát vydá Extrem Energy Drink!
separ extrem energy drink
Zdroj: Instagram/reprofoto/semtex_energy
News

Separ s ďalším produktom, tentokrát vydá Extrem Energy Drink!

Separ a jeho Extrem Energy Drink

Separ po viacerých úspešných produktoch predstavuje ďalší, tentokrát ide o exkluzívny nápoj s názvom Extrem Energy Drink! Do rodiny energetických nápojov Semtex, ktoré patria pod značku Kofola, pribudla spomínaná novinka s guaranou a matchou. Na vývoji drinku sa podieľal sám člen skupiny DMS a jeho zastupujúca agentúra Evency. Po rume Monsignor je tu teda ďalší nápoj, s ktorým sa Separ pokúsi ovládnuť trh.

Drink už mohli postrehnúť jeho fanúšikovia na sociálnych sieťach rapera. Na ochutnávku si ešte budeš musieť chvíľu počkať, do vybraných obchodov na Slovensku a v Česku sa dostane až v apríli. Na výber budeš mať z dvoch možnosti — 250 ml a 0,5l verzie.

Trh s energetickými nápojmi stále rastie a s ním aj záujem zákazníkov skúšať nové kombinácie. Našim cieľom bolo ponúknuť spotrebiteľom funkčný energetický nápoj postavený na neobvyklom zložení s prírodnými surovinami,“ vysvetľuje Dominika Baranyiová, brand manažérka značky SEMTEX.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa SEMTEX Republic (@semtex.republic)

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: Instagram/semtex_energy

Komentáre

Odporúčame