Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Zayo ohlásil svoju Party Week Tour! Máme zoznam všetkých dátumov a miest koncertov
zayo party week tour
Zdroj: Instagram
NewsČeskoEventyHIP-HOPSlovensko

Zayo ohlásil svoju Party Week Tour! Máme zoznam všetkých dátumov a miest koncertov

Zayo vyráža na Party Week Tour

Člen skupiny Haha Crew a raper Zayo vyráža na svoju Party Week Tour, ktorá oficiálne štartuje už zajtra, 24. februára! Prvý koncert z trojmesačnej šnúry sa uskutoční v Sabinove v Energy Clube. Okrem toho navštívi Topoľčany, Košice, Poprad, Zemianske Kostoľany, Martin, Nitru, Žilinu, Banskú Bystricu či Bratislavu. Nezanevrel však ani na svojich českých bratov, vystúpi tiež v Prahe a v Zlíne.

Súbor deviatich songov s názvom Party Week sa na streamovacích službách objavil 16. decembra a raper nás vtedy prekvapil hviezdnou zostavou hosťujúcich. Len tri songy sú sólové a na zvyšných počujeme mená ako Ego, Wen, Nik Tendo, Separ, Luca Brassi10x či Porsche Boy. Na svojom Instagrame tiež prezradil, že sa na albume podieľalo päť producentov.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Zayo (@hahacrewzayo)

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame