Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Spevák Richard Csino vydal kontroverznú novinku Môžem Vás... (VIDEO)
richard csino môžem vás
Zdroj: YouTube
KLIPSK/CZNewsFUNKPOPVideo

Spevák Richard Csino vydal kontroverznú novinku Môžem Vás… (VIDEO)

Richard Csino a novinka Môžem Vás…

Mladý slovenský hudobník Richard Csino je už naozaj ostrieľaným umelcom na našej hudobnej scéne, čo potvrdzuje aj novinkou Môžem Vás. Ako basgitarista pôsobí s absolútnou špičkou jazzovej a popovej scény. Po skladbe Dievča stoj vydáva túto kontroverznú novinku, ktorá opäť vznikala v štúdiu známeho bubeníka a producenta Dávida Hodeka alias H0wdyho.

Jeho mladší brat, geniálny 12-ročný basgitarista Aron Hodek, nahral prvotnú melodickú linku. Následne sa napísala celá skladba, na ktorej sa vo finále podieľali všetci traja. O mix a master sa postaral Maiky Beatz. Videoklip, ktorý vznikol netradične, mal pod taktovkou Rony Gee.

V minulosti som sa venoval tvorbe hudobných klipov, ale tam moja vášeň nebola, skôr ma lákala dokumentárna filmová tvorba. Je to pre mňa zaujímavejšie, ten filmový svet. S Rišom sa už roky poznáme, on pozná moju tvorbu a tak ma oslovil, že má určitý deadline a iná produkcia to nestíha. Bolo na to pár dní, natočiť, aj edit, cestovať do Viedne a na druhý deň zasa v Bratislave. Náročné 2 dni, takmer bez spánku. No šlo o jednoduchý vizuál, ktorý sme úspešne zvládli a verím, že sa ľuďom bude páčiť,“ prezradil detaily ku klipu režisér Rony Gee.

Novinka má vyvolať slobodu a nezávislosť

Okrem nápaditých klipov, ktoré nám Richard postupne servíruje, ho hudobný svet pozná najmä ako inštrumentalistu a skladateľa, ktorý sa začal venovať hudbe po štúdiu na bratislavskom konzervatóriu, kde vyštudoval hru na klavíri. Dnes patrí medzi vyhľadávaných basgitaristov, ktorý spolupracuje s hudobníkmi ako Martin Valihora, Eugen Vizváry, Michal Bugala, Marián Čekovský, Anita Soul a ďalší. Skladba Môžem Vás je teda v poradí druhou, na ktorej sa podieľali aj uznávaní umelci.

Skladba ‚Môžem Vás‘ vo mne vyvoláva slobodu a nezávislosť v tom byť sám svojim strojcom šťastia a nebáť sa vyjadriť svoj názor. Klip vznikal úplne spontánnym spôsobom, urobili sme si výlet do Viedne niečo sme tam natočili a ostatné zábery vznikli v ateliéri, kde som si prizval ešte gitarového virtuóza Dávida Bíleka.

Samozrejme nechýbal ani môj kreatívny kamarát z Daj si! Tibor Mészáros, ktorý mi pomáha pri každom klipe a podporuje ma pri tvorbe nových skladieb. Okrem populárnej hudby sa venujem aj inštrumentálnej či jazzovej tvorbe a tiež koncertovaniu,“ hovorí talentovaný Richard Csino.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame