Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Separ predstavil cover a tracklist albumu Flowdemort! (VIDEO)
separ flowdemort
Zdroj: instagram.com/separ__dms
NewsHIP-HOP

Separ predstavil cover a tracklist albumu Flowdemort! (VIDEO)

Separ teasuje na album Flowdemort

Člen skupiny DMS, Separ, ide s albumom Flowdemort pomaličky do finále a predstavuje nám jeho cover a kompletný tracklist! Predpredaj piateho sólového projektu rodáka z Bratislavy sa spustí 3. marca oficiálne iba v našom Ruka Hore shope.

Na bielo-zelenej prednej strane albumu vidíme Separa, z ktorého sa stáva gepard s diamantovými tesákmi. Raper je teda hladný po úspechu, ku ktorému mu určite pomôžu aj hviezdni hostia. Súčasťou projektu je hip-hopová legenda Snoop Dogg, Samey, Saul, Viktor Sheen, Peter Pann a ďalší.

Po Majkovi Spiritovi, Kalim a Pil C-im sa na turné vydá aj Separ. Sieť koncertov s názvom Flowdemort Tour začne 21. apríla v Zemianskych Kostoľanoch v klube La Striga. Počas piatich týždňov sa zastaví aj v banskobystrickom Ministry Of Fun, bratislavskej Refinery Gallery či v pražskom klueb SaSaZu. Tešiť sa teda môžu aj českí fanúšikovia, ktorých okrem hlavného mesta príde pozrieť aj do Ostravy, kde tour 27. mája ukončí.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ꜰʟᴏᴡᴅᴇᴍᴏʀᴛ (@separ__dms)

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: Instagram

Zdroj titulného obrázku: instagram.com/separ__dms

Komentáre

Odporúčame