Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Víťazka televíznej šou Nikka Kusendová vydáva svoj debutový singel (VIDEO)
nikka kusendová ľudia
Zdroj: TS
KLIPSK/CZNewsPOPVideo

Víťazka televíznej šou Nikka Kusendová vydáva svoj debutový singel (VIDEO)

Nikka Kusendová a jej debutový singel

Víťazka posledného ročníka Česko Slovensko má talent Nikka Kusendová predstavuje debutový singel Ľudia v podaní sviežej skladby pretkanej úvahami o ľudskom správaní. Talentovaná speváčka ohúrila divákov televízie Joj len s gitarou, aby si teraz plnila ďalšie sny autorskou piesňou s pestrou paletou zvukov z dielne známeho producenta Andreja Hrušku.

O tom, že sa speváčke po známej šou darí, svedčí aj skladba Ľudia, ktorá je úvodnou ochutnávkou Nikkinej tvorby. Idea prvotiny vzišla zo zmeny uhla pohľadu a namiesto vnímania správania ľudí skrz seba, nahliada interpretka na životné situácie z pohľadu vznešeného motýľa.

Inšpiráciou piesne sme boli my, ľudia, naše správanie, konanie. Až z toho vzišla myšlienka, ako nás vidí napríklad taký motýľ. Či sa na nás dobre pozerá, či je to z pohľadu nežného a čistého pozorovateľa motýľa správne a či si to sami uvedomujeme,“ metaforicky uvažuje Nikka Kusendová o dôsledkoch nášho správania.

Nikka Kusendová a jej prvá skúsenosť s nahrávaním klipu

Novinka prináša pohľad na náš svet z nadhľadu niekoho iného a pestrá hudobná paleta zvukov dodáva piesni pozitívnu atmosféru. Nahrávanie spevov prebiehalo v Štúdiu Pod povrchom a o produkciu sa postaral Andrej Hruška v Štúdiu theOvocnicek. „Nahrávalo sa úžasne, všetko som si to veľmi užila v uvoľnenej priateľskej atmosfére. Mám úžasný tím, ktorý by som priala každému,“ s úsmevom opisuje speváčka spoluprácu s profesionálnymi umelcami.

Uvoľnená nálada piesne sa nesie aj vizuálom, ktorý získal svoje zobrazenie pod taktovkou Dominika Janovského. Skĺbenie prírodného prostredia s ruchom mesta dodáva videoklipu harmonický balans, ktorý prechádza aj celým textom.

Exteriér sme nahrávali pri vodnej nádrži v Kuchyni spolu s neočakávaným snehom. Deň predtým nebol ani náznak po snehu a ráno sme sa ocitli ako v rozprávke. K tomu patrilo aj moje chodenie v opätkoch, ktoré za daných okolností bolo veľmi zaujímavé,“ so smiechom prezrádza Nikka Kusendová nečakané situácie a ďalej pokračuje o nakrúcaní v Bratislave.

Náročnejšie bolo natáčanie v električke, keď sme sa museli voziť vyše hodiny, kým sme nakrútili potrebné zábery. Raz mal s nami problém jeden pán, teda asi skôr my s ním, ktorý sa tam zrejme chodil zohrievať pravidelne, prípadne bolo zas v električke priveľa ľudí, no neskutočné úsmevné zážitky, ale aj veľa krásnych momentov.

Plány do budúcna má speváčka veľké a neplánuje tvoriť jednotvárne. Teší sa na nové hudobné obzory, ktoré sa jej otvárajú a z talentovaného dievčaťa s gitarou sa stáva speváčka s veľmi priaznivou hudobnou kariérou.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: TS, YouTube

Zdroj titulného obrázku: TS

Komentáre

Odporúčame