Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Bobby Blaze a Rytmus si v novinke Bengoro Trip trochu uleteli (VIDEO)
bobby blaze rytmus bengoro trip
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Bobby Blaze a Rytmus si v novinke Bengoro Trip trochu uleteli (VIDEO)

Bobby Blaze a Rytmus v rytmickej novinke

Budúcnosť hip-hopu sa spája s jeho legendou, Bobby Blaze a Rytmus vytvorili novinku Bengoro Trip, ktorá potešila všetkých. Song vyšiel včera, 9. februára aj s videoklipom, ktorý si na starosť zobral tím Produkce Beze Strachu. Fanúšikovia v komentároch dali jasne najavo, že ich spolupráca teší a tí, čo vyrastali na albume Bengoro z roku 2006 musia byť z tohto zvuku rovnako nadšení.

Skladba mala pravdepodobne posunúť ľuďom dávku nostalgie a pripomenúť si spomínaný album Bengoro, ktorý vydal Rytmus už pred neuveriteľnými pätnástimi rokmi. Z posledných rokov už vieme, že rád podporuje začínajúce talenty a preto nie je prekvapením, že sa spojil aj s mladou českou tvárou Bobbym Blazeom. Videoklip si počas prvých 18 hodín pozrelo viac než 130-tisíc ľudí, čo ho posunulo do Top 10 trending videí na Slovensku.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Spotify

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame