majk spirit tina peace
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPPOPVideo

Majk Spirit a Tina majú po 20 rokoch spoločný song, volá sa Peace (VIDEO)

Majk Spirit a Tina v novinke Peace

Je tu ich debutová spolupráca, ktorá je dokonca súčasťou filmu, Majk Spirit, Tina a Grimaso vydali klip k novinke s názvom Peace. Song je sprievodným singlom filmu Invalid, ktorý sa do kín dostal už včera, 9. februára. Slovenskí interpreti o vydaní novinky informovali na svojich účtoch na Instagrame. Fanúšikom spočiatku oznámili, že song vyjde iba na streamovacích službách. Videoklipu, ktorý zrežíroval Jonáš Karásek, sme sa dočkali včera.

Je to síce prekvapivé, no Majk Spirit a Tina mali k spolupráci najbližšie len vďaka jej návšteve podcastu Topcast, ktorý raper moderuje s Osťom. Po 20 rokoch kamarátstva sa im však podarilo nahrať spoločnú pieseň až teraz. K spolupráci Grimasa a Spirita netreba dodávať nič, keďže ich spolu veľmi dobre poznáme.

Súčasťou filmu Invalid je aj skladba Asal (Úsmev) od Rytmusa a Igora Kmeťa. Rytmus a Majk Spirit si vo filme dokonca aj zahrajú, takže sa môžeme tešiť na zaujímavé herecké výkony hviezd hip-hopovej scény. Pre Spirita ide o prvé účinkovanie v celovečernom filme a scenár filmu Invalid napísal jeho brat Tomáš, ako uviedol raper na Instagrame.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram, Spotify

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame