rihanna super bowl halftime show 2023
Zdroj: mashable.com
NewsEventyVideoZahraničie

Tehotná Rihanna to na Super Bowl Halftime Show 2023 rozbalila! (VIDEO)

Rihanna s výbornou Halftime Show 2023

Naposledy to bola kombinácia hviezd hip-hopovej scény, tohtoročný Super Bowl Halftime Show 2023 uchmatla speváčka Rihanna! 34-ročná rodáčka z Barbadosu priniesla na štadión State Farm Stadium v Arizone veľkolepú šou plnú svetoznámych hitov a aj jedinečného stage designu. Ten pozostáva z veľkého červeného pódia, nad ktorým sa pohybovalo niekoľko menších pódií.

Odzneli songy Bitch Better Have My Money, Where Have You Been, Only Girl, We Found Love a aj Rude Boy. Medzi ďalšie songy patria Work, Wild Thoughts, Pour It Up, All Of The Lights, Run This Town, Umbrella a aj Diamonds. Rihanne sa do takmer štrnástich minút podarilo zmestiť 12 piesní, čo je spolu v kombinácii so sprievodnou choreografiou obdivuhodné.

Minuloročná latka bola nastavená vysoko, no speváčke sa podarilo spraviť plnohodnotnú šou, ktorú všetci milujú. Počas vystúpenia viackrát pohladením po bruchu zároveň potvrdila, že s partnerom a raperom ASAP Rockym očakávajú dieťa.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: mashable.com

Komentáre

Odporúčame