Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Majself venuje novinku Hviezdy so skvelým klipom svojmu synovi (VIDEO)
majself hviezdy
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Majself venuje novinku Hviezdy so skvelým klipom svojmu synovi (VIDEO)

Majself vydal novinku Hviezdy

Slovenský raper Majself je späť s novinkou Hviezdy, ktorá dostala pútavý videoklip plný zaujímavých efektov! Song vyšiel včera, 29. januára aj s vizuálom, o ktorý sa postaral režisér Pierre Lexis spolu s tímom. Interpret sa poďakoval všetkým zúčastneným v najnovšom príspevku na jeho Instagrame.

Chcem sa poďakovať za kopec správ a podporu, ste TOP. Rád by som však upriamil pozornosť na Filipiana, ktorý je schopný  vypľuť takúto hudbu na posedenie za 30 minút a je mi cťou, že môžem robiť a fungovať z jedným z najlepších ľudí, ktorých tu vôbec máme.

Ďalší človek, ktorého musím vyzdvihnúť je Pierre Lexis, ktorý so svojím tímom spravil fantastickú kreatívnu robotu, dal do videoklipu dušu a vďaka jeho talentu mám vo svojom videoklipe prvýkrát použitý UnrealEngine. A v neposlednom rade chcem poďakovať aj LB Servisu, lebo aj vďaka tejto podpore mohol tento videoklip vzniknúť. Keď ste ešte klip nevideli, vybehnite ho pozrieť, stojí to za to.

Raper venoval novinku svojmu synovi. „Skladbu aj videoklip venujem Nikolasovi, pretože chcem aby sa v živote vracal práve k tejto skladbe. Obrovské ďakujem Filipianovi za top hudbu a Pierrovi Lexisovi s tímom za top klip. Dajte mi vedieť, čo hovoríte na klip a ak vás bude vec baviť, budem rád, keď ju pozdieľate všade, kde sa dá.

Albumy a produkty od Majselfa si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame