justin bieber 28. narodeniny
Zdroj: absurdmag.com
News

Justin Bieber predal práva na všetky svoje songy za 183 miliónov eur (VIDEO)

Justin Bieber predal svoj hudobný katalóg

Kanadský spevák Justin Bieber predal celý svoj hudobný katalóg investičnej spoločnosti Hipgnosis Songs Capital za 200 miliónov dolárov, teda v prepočte za vyše 183 miliónov eur. Táto dohoda predstavuje najväčší predaj práv pre akéhokoľvek umelca mladej generácie.

Spoločnosť Hipgnosis tým získala 100 percent Bieberových vydavateľských práv či tantiémy z jeho nahrávok. Predaj zahŕňa všetkých 290 skladieb vydaných do 31. decembra 2021, vrátane jeho najnovšieho albumu Justice.

Jeho manažér Scooter Braun vo vyhlásení povedal: „Som na neho a na všetkých, ktorí sa v priebehu rokov podieľali na zhromaždení tohto neuveriteľného množstva práce, tak hrdý. Justin je skutočne výnimočný umelec, čo odráža veľkosť tejto dohody.

Justin nasledoval kroky umelcov ako Justin Timberlake, Leonard Cohen, Nile Rodgers, Kenny Chesney, Neil Young a Nelly Furtado, ktorý predali práva Hipgnosis v roku 2022. Investorom svoj hudobný majetok predali aj Sting, Phil Collins či raper Future.

Albumy a produkty od Justina Biebera si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, music-news.com

Zdroj titulného obrázku: absurdmag.com

Komentáre

Odporúčame