panic! at the disco brendon urie
Zdroj: cnn.com
News

Skupina Panic! at the Disco končí, potvrdil to jej frontman (VIDEO)

Skupinu Panic! at the Disco opúšťa frontman

Skupina Panic! at the Disco sa oficiálne rozpúšťa, čo oznámil jej frontman Brendon Urie v utorok, 24. januára. Spevák prezradil, že jeho manželka čaká dieťa a že svoju pozornosť obracia na osobné záležitosti. „Ukončujem túto kapitolu svojho života a svoju energiu idem sústrediť na moju rodinu, čo by v kapele Panic! At The Disco nebolo možné,“ napísal.

35-ročný Brendon Urie sa stal súčasťou kapely počas štúdia na strednej školy. V roku 2005 vydala skupina svoj debutový album A Fever You Can’t Sweat Out, ktorý obsahuje jeden z ich najväčších hitov, song I Write Sins Not Tragedies.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Panic! At The Disco (@panicatthedisco)

Na Slovensku nejde o tak populárnu kapelu, ako v zahraničí, no v roku 2018 na seba upozornila megahitom High Hopes, ktorý sa stal najpopulárnejšou piesňou ich kariéry. Podľa informácií zo zahraničných portálov teda kapela nebude hľadať náhradu za fenomenálneho dlhoročného speváka. Skupina svoju hudobnú púť po 19 rokoch pravdepodobne končí.

Albumy a produkty od Panic! at the Disco si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Pitchfork, Instagram

Zdroj titulného obrázku: cnn.com

Komentáre

Odporúčame