Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Samey oznámil vydanie nového albumu, ktorý vyjde už o pár dní (VIDEO)
samey
SK/CZNewsHIP-HOPVideo

Samey oznámil vydanie nového albumu, ktorý vyjde už o pár dní (VIDEO)

Samey vydá nový album

2. február 2023, to je všetko, čo nám Samey posunul na Instagrame a je zrejme jasné, že pôjde o očakávaný nový štúdiový album. „Bež na môj posledný post, komentuj, zdieľaj, povedz o tom susedovi,“ uviedol raper v stories. Je teda jasné, že hype je skutočný a nový projekt nám na streamovacie služby pristane už skôr ako o 7 dní.

Samey držal jeho vydanie v tajnosti. V septembri 2021 vydal svoj posledný štúdiový album Anarchia a odvtedy sme ho počuli len ako hosťa na songu Dni ako tieto, na ktorom počujeme aj Mateja Straku z dua Nerieš.

Farebná preliezka, Breeze či Deti kvetín sú skladby, ktoré si poslucháči na Spotify vypočuli viac než milión krát. Bude sa Samey aj v novom albume pokúšať o nejaké letné hity, alebo prekvapí? Nechajme sa prekvapiť. Nový album vychádza už v stredu, 2. februára.

Albumy a produkty od Sameya si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa samey (@sameyhahacrew)

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram, Spotify

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame