Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Dara Rolins oslávila 50. narodeniny koncertom vo vypredanej pražskej O2 Arene (VIDEO)
dara rolins
Zdroj: Instagram.com, youtube.com
NewsČeskoEventySlovenskoVideo

Dara Rolins oslávila 50. narodeniny koncertom vo vypredanej pražskej O2 Arene (VIDEO)

Dara Rolins vypredala O2 Arenu

Jedna z najpopulárnejších slovenských speváčok, Dara Rolins, oslávila svoje 50. narodeniny vo veľkom štýle. Zorganizovala najväčší koncert vo svojom živote a vypredala pražskú O2 Arenu. Koncert plný emócií si okrem jej verných fanúšikov nenechali ujsť ani známe osobnosti. Dara potvrdila, že má energie na rozdávanie a priniesla šou, za akú by sa nemuseli hanbiť ani celosvetové hviezdy hudobnej scény.

Ako uvádza Feminity, Dara ukázala, že sa ničoho nebojí a ako sa robí tá správna show. Najsilnejším momentom bolo vystúpenie jej dcéry Laury Homolovej. Došlo aj k prekvapeniu, keď sa na pódiu objavil raper Rytmus, s ktorým Dara v minulosti strávila osem rokov. Nechýbala ani speváčka Tina, Anita Soul, Monika Bagárová, Leoš Mareš či modelka a jej dlhoročná kamarátka Simona Krainová.

Albumy a produkty od Dary Rolins si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Feminity

Zdroj titulného obrázku: Instagram.com, youtube.com

Komentáre

Odporúčame