Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Rytmus a Igor Kmeťo v novinke Asal spievajú ako o život! (VIDEO)
rytmus igor kmeťo asal
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsLatinoVideo

Rytmus a Igor Kmeťo v novinke Asal spievajú ako o život! (VIDEO)

Rytmus a Igor Kmeťo v novinke Asal

Rytmus a Igor Kmeťo dali dokopy kvalitný videoklip a podarený song s názvom Asal, ktorým ti určite zlepšia deň! Song vyšiel dnes, 17. januára, pričom o hudobnú stránku sa postaral Igor Kmeťo Band. Song je súčasťou filmu Invalid, ktorý sa do kín dostane už tento rok. Vlastným menom, Patrik Vrbovský si vo filme aj zahrá rómskeho úžerníka. V novom videoklipe divákov na svoju bláznivú hereckú rolu pripravil.

Réžie filmu sa zhostil Jonáš Karásek, pre ktorého to bude už tretí film po komerčne úspešných filmoch Kandidát a Amnestie. V snímke sa predstavia aj Ivo Gogál, Oľga Belešová, Sväťo Malachovský, Sáva Popovič, Sandra Lasoková, ale aj hviezdy hudobného show-biznisu Rytmus, Majk Spirit v úlohe policajta a trio hip-hopových mien doplní aj raper Vec, uvádza Cinemax.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Cinemax

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame