Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Dame vydal jedinečný snippet k albumu FRÍ🏠 v starom Windowse! (VIDEO)
dame snippet frí
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Dame vydal jedinečný snippet k albumu FRÍ🏠 v starom Windowse! (VIDEO)

Dame nám včera posunul jedinečný snippet očakávaného albumu FRÍ🏠, teda FRÍ DOM, ktorý vyjde už vo februári! Veľkolepý projekt bude obsahovať 31 songov, ktoré nám člen skupiny DMS predstavil na obrazovke starého Windowsu. Dame ostal verný svojej povesti, pretože sa opäť odčleňuje od scény, nielen svojou prezentáciou, ale aj tvorbou. Nový album si môžeš zakúpiť ako CD, download kartu, alebo v kombinácii s merchom iba v našom Ruka Hore shope!

Dame vydal snippet k novému albumu

V ruke mám s nejakými prestávkami vyše roka mojej roboty. Niekto by z 31 vecí urobil 2-3 releasy (niekto aj 3), ale mne ide o koncept ako celok, ako to spolu všetko zapadá, je to podľa mňa dokonalé. To, koľko na tom bolo roboty, budete nakoniec počuť. Pri 31 plnohodnotných skladbách a 2 CD sú logicky všetky náklady dvojnásobné, ale aj tak som nedal cenu ako za 2 albumy. Ak by som rozrátal 19€ na 31 vecí, tak jedna skladba má hodnotu 60 centov, čo je až smutné vlastne.

Ku každému albumu dávam zadarmo kartu v tvare kreditky, ktorá má každá vyrazený svoj kód, ktorým si stiahnete album digitálne, aby každý, kto podporí moju robotu, mal hudbu aj digitálne. Na streamy sa album dostane až neskôr, po tom, ako ho budú mať tí najvernejší fans doma. Chcem nech majú možnosť počuť ho ako prví.

CD je už viacmenej len zberateľská vec, ale mne by došlo čudné nevydať toľko mojej roboty aj na niečom hmatateľnom. Pre mňa je album neúplný, keď nemá plnohodnotný booklet s popismi a fotkami a je to taká neúcta k tej hudbe a robote, ktorá za tým je.

Albumy a produkty od Dameho si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame