Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Ego vydal nový klip k songu We the love z albumu Prototypes (VIDEO)
ego we the love
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Ego vydal nový klip k songu We the love z albumu Prototypes (VIDEO)

Ego v klipe odkazuje ‚We the love‘

Ego a Coder nás prekvapili novým videoklipom z ich spoločného projektu Prototypes, tentokrát ho dostáva song We the love! Nový vizuál z albumu, ktorý vyšiel v júli tohto roka, vyšiel v piatok, 9. decembra. Člen skupiny Kontrafakt je v ňom obklopený svojim „gangom“, ktorý spolu s ním v refréne opakuje tri slová z názvu skladby. Hudobníkom určite pomôže fakt, že song je v tónine ‚D mol‘, čo stojí aj v názve piesne na Spotify a na albume. Ego vydal svoj posledný klip 16. augusta k songu Jar Leto Jeseň.

Na začiatku nového videoklipu Ego pripomína, že spolu s Rytmusom a Anysom majú v pláne prepísať hip-hopovú históriu. V roku 2023 po prvý raz Kontrafakt vystúpi v pražskej O2 Aréne. Ako uvádzajú v popise pod promo videom na YouTube, pôjde o oslavu dvoch dekád na vrchole rapovej scény.

Od doby songu Dáva mi chalani s nami stále kývu hlavami. Keď sa skupina v roku 2003 prvýkrát objavila na obrazovkách s týmto hitom, ani len netušila, že sa o 20 rokov neskôr ako prvá československá rapová crew objaví s koncertom v legendárnej O2 Aréne v Prahe. O všetkom sme ťa informovali v tomto článku.

Albumy a produkty od Ega si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame