Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
18-ročná slovenská speváčka LIIA vydala novinku Substitute! Bude to nová hviezda? (VIDEO)
liia substitute
Zdroj: TS
KLIPSK/CZNewsEDMVideo

18-ročná slovenská speváčka LIIA vydala novinku Substitute! Bude to nová hviezda? (VIDEO)

Mladá Slovenka LIIA s novinkou Substitute

Na slovenskú hudobnú scénu prichádza ďalší spevácky talent, 18-ročná speváčka LIIA vydala svoj tretí track s názvom Substitute! O tom, že jej talent vedia oceniť aj slovenskí fanúšikovia, svedčia jej čísla zhliadnutí na videách.

Vo svojom debutovom singli Lost you to find myself sa úprimne vyspievala o problémoch, ktorým čelí dospievajúca generácia mladých ľudí. Na jej prvom klipe sa dokonca podieľal známy choreograf Laci Strike s tanečníkmi zo Street Dance Academy. Mladá speváčka sa tentokrát pustila do inej tematiky a novinka Substitute, ktorá je len online necelé tri dni, má už vyše 24-tisíc zhliadnutí.

Pri prvej skladbe LIIA trhla svoj prvý rekord a aktuálne má viac ako 100-tisíc zhliadnutí. Jej ďalšia skladba nezaostávala a mladá speváčka nám predstavila aj svoju slovenskú tvorbu, skladba Nemaj strach len za dva mesiace prekonala hranicu 50-tisíc zhliadnutí.

Slovenka tvorí hlavne v angličtine

Talentovaná slovenská speváčka LIIA začala s hudobnou tvorbou už v pätnástich rokoch, kedy vznikli jej prvé piesne v anglickom jazyku. V najnovšej skladbe sa k angličtine vracia, no tentokrát sa točí okolo sebalásky.

Substitute opisuje situáciu, v ktorej si dievča uvedomí, že jej chlapec ju berie ako náhradu a že ona žiadnou náhradou teda nie je. Pomocou podpory od jej kamarátok – tanečníc, ktoré zobrazujú ženskú silu a sebestačnosť sa nebojí bojovať za seba. V príbehu spomína na zaľúbené chvíle no hneď sa premostí do roly nezávislej ženy, ktorá pozná svoju hodnotu a nie je náhradou pre nikoho.

Na konci klipu sa k nej chlapec chce vrátiť, no všetci okolo ju podporujú aby ostala silná a prijímajú ho naspäť. Dievča sa rozhodne pre seba, keďže chlapec v nej nevidel jej skutočnú hodnotu a ostáva naďalej silnou a šťastnou v okruhu svojich kamarátov. Chcela by som, aby aj dievčatá v mojom veku poznali svoju hodnotu a nenechali o tej svojej rozhodovať niekoho iného,“ vysvetľuje myšlienku novej skladby mladučká LIIA.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: TS

Zdroj titulného obrázku: TS

Komentáre

Odporúčame