Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Festival Sziget oznámil prvé mená na rok 2023, vystúpia Billie Eilish či David Guetta (VIDEO)
sziget 2023
Zdroj: youtube.com
NewsEventyVideoZahraničie

Festival Sziget oznámil prvé mená na rok 2023, vystúpia Billie Eilish či David Guetta (VIDEO)

Festival Sziget bude aj v roku 2023 veľký

Populárny maďarský festival Sziget prinesie aj v roku 2023 veľké svetové mená neďaleko Slovenska, organizátori už totiž oznámili prvých potvrdených interpretov! V posledných rokoch na festivale vystúpili Ed Sheeran, Justin Bieber, Shawn Mendes, Dua Lipa či Lana Del Rey.

Najväčším prekvapením je tentokrát americká speváčka Billie Eilish, ktorá návštevníkom predstaví veľkolepú show plnú songov z jej prvých dvoch štúdiových albumov. Medzi veľké mená však patria aj David Guetta, Florence & The Machine či Imagine Dragons, ktorí sa pár dní nato presunú aj do Bratislavy, kde vystúpia na festivale Lovestream.

Medzi potvrdené mená patrí aj vychválení britskí speváci Sam Fender a Yungblud, člen skupiny One Direction Niall Horan či americký DJ Diplo. Ďalší interpreti k nim pribudnú v priebehu najbližších dní, týždňov a mesiacov. Momentálne si môžeš zakúpiť šesťdňovú vstupenku na celý festival v hodnote 325€. Jednodňové lístky by podľa organizátorov mali byť dostupné vo februári budúceho roka.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, szigetfestival.com

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame