Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Anita Soul vydáva ďalšiu R&B novinku s názvom Už Si Môj (VIDEO)
anita soul už si môj
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsRnBVideo

Anita Soul vydáva ďalšiu R&B novinku s názvom Už Si Môj (VIDEO)

Anita Soul s novinkou Už Si Môj

Po tom, čo sa Anita Soul vrátila na scénu 10. novembra vďaka skladbe Lepšie mi je, nám dnes prináša aj ďalšiu novinku s názvom Už Si Môj! Song vyšiel v prvý decembrový deň aj spolu s videoklipom, o ktorý sa postarala speváčka a Martin Staňo. R&B speváčka v klipe dookola zvádza muža s exotickými koreňmi a pripomína jej, že jej patrí.

Na songu sa podieľali rovnaké mená ako na novembrovej nahrávke Lepšie Mi Je. Pieseň vznikla v spolupráci so skladateľom Jayom Dott Cee v konečnej koprodukcii a hudobnom aranžmá, ktorý upravil hudobník a speváčkin partner, Eugen Vizváry. Anita si text napísala sama a o mix/master sa postaral zvukový inžinier Maiky Beatz. Anita nám prezradila, že sa chystá vypustiť do sveta nový projekt.

Veľmi sa teším na toto obdobie a hlavne to, že opäť tvorím, takže ešte dokonca roka vydám skladby, ktoré budú na mojom albume a to v slovenskom jazyku. Album plánujeme už vydať začiatkom roka,” prezradila speváčka nadšene na záver.

Albumy a produkty od Anity Soul si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, TS

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame