robin zoot česká floriiida
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Robin Zoot útočí s klipom Česká Floriiida na Klip roka 2022! (VIDEO)

Robin Zoot vydal novinku Česká Floriiida

Robin Zoot zavŕšil trilógiu Česká Florida vo veľkom štýle a vydal jej tretí song s názvom Česká Floriiida, ktorý dostal excelentný videoklip. Skladba vyšla 25. septembra 2022 aj spolu s jedinečným vizuálom, ktorý zrežíroval Jan Strach a jeho Produkce beze strachu. Keď zohľadníme celkové prepracovanie klipu s obsadením speváckeho zboru Jéčko, záberov dronu na moste či následným beat switch-upom, Robin jednoznačne útočí na popredné miesta v kategórii Klip roka 2022 v rámci našich budúcoročných Ruka Hore Awards!

31-ročný člen skupiny Milion+ oznámil fanúšikom názov nového albumu, ktorý vidno aj v novom videoklipe. Hovoríme o zábere dronu na moste, kde 20 ľudí vytvára spoločný nápis ‚Make Sudety Great Again‚. Album vychádza už v piatok, 30. septembra a prinesie zaujímavé spolupráce. Súčasťou nového projektu budú Decky, Hard Rico, Shimmi, Vercetti CG a ďalší. Celý zoznam skladieb spolu s hosťami ti prinášame v odkaze na Zootov instagramový príspevok v článku nižšie.

Albumy a produkty od Robina Zoota si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame