Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Robin Zoot vydal song Everyday a chystá nový album (VIDEO)
robin zoot everyday
Zdroj: instagram.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Robin Zoot vydal song Everyday a chystá nový album (VIDEO)

Robin Zoot vydal novinku Everyday

Robin Zoot je späť a po roku vydá svoj nový štúdiový album, ktorý otvára prvou ochutnávkou s názvom Everyday! Song vyšiel 11. septembra 2022 aj so sprievodným videoklipom, ktorí točili hneď štyria kameramani. 31-ročný český raper v novinke mame odkazuje, že momentálne robí to, o čom sníval a miluje to každý deň. Člen skupiny Milion+ si na pomoc zavolal producenta Deckyho, ktorý s ním už spolupracoval napríklad v skladbách Hlavy na hlavy, alebo Podej Cup. Na druhú spomínanú pieseň si však spomenú len jeho dlhoroční fanúšikovia.

Ako som spomínal, Robin vydal svoj posledný album Robby Trouble pred rokom, 18. júna 2021 a o dva mesiace neskôr aj jeho rozšírenú verziu. Objavujú sa na ňom známe tváre z Milion+ ako Nik Tendo, Yzomandias a Hasan, ale aj autor songu Stíny, Viktor Sheen. Fanúšikovia sa tak môžu tešiť na jeho ďalší projekt, ktorý s najväčšou pravdepodobnosťou vyjde už počas tohto kalendárneho roka.

Albumy a produkty od Robina Zoota si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame