pnb rock
Zdroj: newspress.com.ng
SvetNewsHIP-HOPVideo

Zomrel americký rapper PnB Rock, stal sa obeťou streľby v reštaurácii (VIDEO)

Opustil nás americký rapper PnB Rock

Raper PnB Rock, bol včera popoludní, 12. septembra 2022 v Los Angeles zastrelený počas streľby v reštaurácii Roscoe’s Chicken & Waffles. Autor známych songov Selfish, Middle Child či I Like Girls hip-hopovú komunitu navždy opustil vo veku 30 rokov. Vlastným menom Rakim Hasheem Allen bol postrelený niekoľkokrát a prežiť sa mu nepodarilo ani vďaka skorému prevezeniu do nemocnice. Široká verejnosť začala klásť vinu na jeho priateľku Steph Sibounheuang, ktorá na internet uverejnila fotku počas ich pobytu v tejto reštaurácii aj spolu s presnou polohou.

pnb rock
Zdroj: newspress.com.ng

PnB Rock má na konte niekoľko hviezdnych spoluprác, s Edom Sheeranom a Chance The Rapperom spolupracoval na songu Cross Me. Nezabúdame ani na songy Horses s Kodak Blackom a A Boogie Wit Da Hoodiem či Fendi s Nicki Minaj. Práve posledná menovaná sa na svojom Twitteri k celej situácii vyjadrila a tvrdí, že raperi a ich blízki už s verejnosťou na internete nemôžu zdieľať svoju polohu.

Raperka Cardi B si nemyslí, že streľba nebola naplánovaná a tvrdí, že sa dvojica nachádzala na zlom mieste, pretože ich ľudia sledovali už po ich príchode. Je podľa nej veľmi nezodpovedné a bezohľadné viniť partnerku za pridanie fotky na sociálnej sieti.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, rollingstone.com, xxlmag.com

Zdroj titulného obrázku: newspress.com.ng

Komentáre

Odporúčame