Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Slovenský rapper Walter Sky vydal nový klip, z ktorého ťa zamrazí! (VIDEO)
walter sky devil's nest
Zdroj: TS
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Slovenský rapper Walter Sky vydal nový klip, z ktorého ťa zamrazí! (VIDEO)

Walter Sky s hororovým klipom ‚Devil’s Nest‘

Raper Walter Sky pokračuje vo vydávaní songov po nedávnej debutovej skladbe Rolling Loud, tentokrát ide o temnú nahrávku Devil’s Nest! Počas letných mesiacov nahral tento slovenský producent aj song, ktorý sa nesie v strašidelnom štýle, pričom ho sprevádza až priam hororový videoklip. Devil’s Nest hovorí o tom, aký dopad môže mať na človeka izolácia vo forme myšlienok.

“Skladbu som sa snažil napísať z pohľadu izolovaného človeka, ktorého jediné vykúpenie je nájsť vieru v seba, pričom sa v nej nájdu aj odkazy na náboženstvá. Nejde o motivačnú skladbu, ale skôr o obraz, ktorý som sa snažil vyhotoviť v umeleckom štýle,” dodáva Walter Sky.

Videoklip vyobrazuje osobu v izolovanej miestnosti a spája rôzne umelecké prvky, ktoré dotvárajú temnotu, na ktorú skladba poukazuje. Skladba oficiálne vyšla 17. augusta na jeho YouTube kanáli a už čoskoro sa dostane aj na všetky streamovacie platformy!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: TS

Zdroj titulného obrázku: TS

Komentáre

Odporúčame