Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
TOP 5 songov na Spotify Slovensko: 19. august 2022
spotify slovensko august 2022
Zdroj: zrce.cz, ticketportal.sk, Instagram
KLIPSK/CZSvetNewsVideo

TOP 5 songov na Spotify Slovensko: 19. august 2022

TOP 5 Spotify Slovensko: 19. august 2022

Máme tu 19. august 2022 a v dnešnom článku sa spoločne pozrieme na to, čo počúva Slovensko na hudobnej službe Spotify! Medzi piatimi najpočúvanejšími skladbami nájdeme songy od českých a slovenských raperov, bývalého člena One Direction či anglického DJa. Poďme sa na to spoločne pozrieť!

5. Harry Styles – As It Was

Song z najnovšieho albumu britského speváka sa už dostal nad hranicu miliardy prehratí na Spotify. Slovákov aj päť mesiacov od vydania ešte stále neomrzel.

4. Gleb – Komander Pump It Up

Na štvrtom mieste sa nachádza tanečná bomba z albumu Big Boy FM, ktorý vyšiel 20. júla 2022. Gleb ho odprezentoval aj na festivale Grape, kde sa na jeho vystúpenie prišiel pozrieť absolútne zaplnený Suzuki Stage.

3. Separ – Flow Kmeť

Separ síce nechce našu korunu a žezlo, ale pokiaľ bude jeho aktuálne najnovší song stále úspešnejší, tak ju možno dostane. Od prvej priečky ho delia už len DJ a známy český raper.

2. James Hype a Miggy Dela Rosa – Ferrari

Skladba, ktorá vyšla na sviatok bláznov, teda 1. apríla, sa dostala už nad hranicu 129 miliónov prehratí na Spotify. Máme tu nejakých fanúšikov tohto tracku?

1. Calin – Hannah Montana

Verím, že ste si tohtoročné leto užili a ešte stále užívate aj s touto skladbou. Calin sa u nás aspoň na isté obdobie stal populárnejším ako samotná Hannah Montana.

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Spotify

Zdroj titulného obrázku: zrce.cz, ticketportal.sk, Instagram

Komentáre

Odporúčame