blackpink pink venom
Zdroj: youtube.com
KLIPSvetNewsPOPVideo

Kórejská skupina Blackpink vydala song ‚Pink Venom‘ aj s bombovým klipom (VIDEO)

Blackpink vydali klip k songu Pink Venom

Kórejský dievčenský fenomén Blackpink je späť s novým klipom, tentokrát ide o novinku s názvom Pink Venom! Song oficiálne vyšiel 18. augusta 2022 aj spolu s nadupaným videoklipom, čo však od ázijskej hudby nie je žiadnym prekvapením. Ich posledný projekt ‚THE ALBUM‚ vyšiel v roku 2020 a táto novinka by mala byť hlavným ťahákom ich nadchádzajúceho druhého štúdiového albumu. Ten už dostal aj svoj oficiálne názov, Born Pink a vyjde už 16. septembra.

Dievčenské kvarteto v zložení Jisoo, Jennie, Rosé a Lisa už čoskoro zavíta aj do Európy. V rámci svetového turné k debutovému albumu sa v októbri vydá na koncertnú šnúru okolo sveta. Všetko začne 15. októbra v Soule a december bude patriť nášmu svetadielu. Okrem Londýna a Barcelony sa baby vyberú aj do Kolína, Paríža, Berlína či Amsterdamu. Kto sa chystá na ich koncert?

Albumy a produkty od Blackpink si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame