ego coder jar leto jeseň prototypes
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPPOPVideo

Ego a Coder vydávajú klip k pozitívnemu songu ‚Jar Leto Jeseň‘ (VIDEO)

Ego a Coder vydali klip k songu ‚Jar Leto Jeseň‘

Ego a producent Coder vydávajú aj druhý klip k albumu Prototypes, tentokrát sa vizuál dostáva songu Jar Leto Jeseň! Dvoj a polminútový zostrih záberov z Bratislavy vyšiel na YouTube 16. augusta 2022 a réžiu si zobral na starosť Jozef Benedik. Z pohľadu počúvanosti ide o tretí najúspešnejší song zo spomínaného projektu po skladbách Sme S5 a ASMR, na ktorom hosťuje aj Rytmus. Nemôžeme však povedať, že ide o najnovší album, keďže osem dní po jeho vydaní všetkých šokoval vydaním ďalšieho projektu s názvom Pohoda.

Pokiaľ si doteraz nesledoval Egov profil na Instagrame a chcel by si, v najbližšom období sa ti to určite nepodarí. Člen skupiny Kontrafakt ho prekvapivo uzavrel len pre sledovateľov a spravil z neho súkromný. Týmto krokom nasleduje svojho kolegu Rytmusa, ktorý tak urobil už pred pár mesiacmi.

Albumy a produkty od Ega si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame