Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Dyslektik, násilník a pašerák drog Lil Pump dnes oslavuje 22. narodeniny
lil pump narodeniny
Zdroj: hiphopdx.com
KLIPSvetNewsHIP-HOPVideo

Dyslektik, násilník a pašerák drog Lil Pump dnes oslavuje 22. narodeniny

Lil Pump oslavuje 22. narodeniny

Na konte má veľa kontroverzií, drogových činností, ale čísla na Spotify počíta v miliardách, rapper Lil Pump dnes oslavuje 22. narodeniny. Vlastným menom, Gazzy Garcia, patrí medzi skupinu rapperov, ktorí sa preslávili na službe SoundCloud. Okrem neho sem zaraďujeme aj už zosnulých JuiceWLRDa či XXXTentaciona. Jeho obľubou je vyvolávať kontroverziu, určite si spomínate na virálny song I Love It s Kanyem Westom, alebo jeho charakter, ktorý je obvykle spájaný s drogami. Jeho vyvrheľská stránka vyplávala na povrch už počas štúdia na strednej škole, z ktorej ho vylúčili, pretože vyvolával hromadné bitky a konflikty.

Gucci Gang, I Love It, Arms Around You, Esskeetit, Boss, Welcome To The Party, všetky spomínané songy sú nad hranicou 200 miliónov prehratí na Spotify. Lil Pump teda aj napriek svojmu mladému veku patrí medzi najväčšie postavy súčasného hip-hopu za Atlantikom. Vo svojich textoch hovoril aj o tom, že má dyslexiu a má problémy s čítaním. Čo sa týka problémov so zákonom, za spomenutie stojí viacero jeho aktivít. Vyťahovanie zbrane na verejnosti, šoférovanie bez vodičáku, ukazovanie prostredníka policajtovi či odmietnutie nosenia respirátora v lietadle.

Albumy a produkty od Lil Pumpa si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: hiphopdx.com

Komentáre

Odporúčame