Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Scandal a Gamba pripomínajú, že v živote musíš mať vždy Plán B!
scandal gamba plán b
Zdroj: TS
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Scandal a Gamba pripomínajú, že v živote musíš mať vždy Plán B!

Scandal a Gamba vydávajú novinku Plán B

Motivačná novinka je na svete, Scandal a Gamba opäť spojili svoje sily a prinášajú nám nový videoklip k songu Plán B. Skladba hovorí o situáciách každého z nás, kedy nám nie všetko vychádza podľa našich predstáv. Práve preto nám táto ostrieľaná dvojica pripomína, že je potrebné mať takzvaný Plán B!

Vizuál videoklipu bol natáčaný na troch lokáciách, okrem opusteného tréningového areálu pre autá v Bratislave sa zábery tímu podarilo natočiť aj v priestoroch Strednej školy potravinárskej, ktorá je v súčasnosti už tiež opustená. Tretia a zároveň najdôležitejšia lokácia predstavuje Gymstar fitness centrum. V ňom si svoje odcvičil aj majster sveta a 4-násobný majster Slovenska v bodybuildingu Ján Kráľ.

“Vo videoklipe môžeme taktiež nájsť svoju úlohu aj DominosBarber, za čo mu týmto ďakujem, že bol ochotný sa presúvať po všetkých lokáciách. Po vydaní videoklipu začíname so Scandalom pracovať na spoločnom EP, ktoré nesie pracovný názov Arzenal. Bude pestré, plné rôznych štýlov, rapu, spevu a melodických častí, tak ako aj v tejto skladbe. Ďakujem všetkým zúčastneným a pozdravujem všetkých, čo to podporia. Hudba navždy, hudba lieči.”

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku (Ruka Hore) či Instagrame (@rukahore)! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: TS

Zdroj titulného obrázku: TS

Komentáre

Odporúčame