denny veselý after
Zdroj: Denny Veselý
KLIPSK/CZNewsVideo

Denny Veselý ukazuje v klipe k songu ‚After‘ divočinu festivalu Zrće!

Denny Veselý a klip k novinke After

Leto je najkrajšie obdobie každého roku. To, že je leto najkrajším obdobím v roku, si uvedomuje aj Denny Veselý v klipe k novinke After! Divoké video z každoročne  frekventovanej destinácie je každému hudobnému fanúšikovi známe, ide o zábery z výletu na festival Zrće. Vizuál videoklipu sa nesie vo výbornej nálade, ktorá dokumentuje tohtoročný festival na ktorom si diváci užili našich interpretov pri Jadranskom mori!

To, že si akciu náramne užili aj samotní hudobníci je zrejmé aj z videoklipu, v ktorom aj Special Beatza. Známy producent je dvorným DJom známeho slovenského rapera Pil Ciho a tiež interpretov ako Lucas Hely, Walter Sky a mnoho daľších! K novinke a videoklipu sa Denny Veselý vyjadril nasledovne:

“Ahojte všetci, sme veľmi radi, že Vám môžeme priniesť videoklip zo slnečných Zrćov na ktorých sme mohli zdieľať so všetkými príjemné momenty na ktoré budeme v budúcnosti spomínať! Išlo o festival z ktorého sme si odniesli taktiež veľké množstvo záberov, ktoré sme sa rozhodli využiť na videoklip ku skladbe, ktorá bola nahratá priamo po našej výprave! Dúfame, že sa Vám bude páčiť!”

Albumy a produkty od Dennyho Veselého si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo aj na našom Facebooku (Ruka Hore) či Instagrame (@rukahore)! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: TS

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame