Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Raper Central Cee vracia bombovou novinkou 'Doja' britský rap späť na vrchol, klikaj!
central cee doja
Zdroj: youtube.com
KLIPNewsHIP-HOPVideo

Raper Central Cee vracia bombovou novinkou ‚Doja‘ britský rap späť na vrchol, klikaj!

Central Cee vydal letnú bombu Doja

Máme tu ďalší príklad toho, ako sa z krátkej ukážky na TikToku môže stať celosvetový hit, Central Cee zrejme niečo podobné dosiahne trackom Doja! 24-ročný rodák z Londýna však spomínaný úryvok príliš nenatiahol, pretože nepresahuje ani hranicu dvoch minút. Song vyšiel aj spolu s videoklipom 21. júla 2022 na oficiálnom YouTube kanáli projektu Lyrical Lemonade. Raper sa vďaka tejto spolupráci stal prvým britským interpretom, ktorý sa na platforme objavil.

Ide o multimediálnu spoločnosť kameramana Colea Bennetta, ktorý funguje na rovnakom princípe, ako projekt Most Wanted od českého režiséra Jana Stracha. Pokiaľ teda Bennett osloví interpreta na spoluprácu, natočí mu celý videoklip bez poplatku, avšak celý zisk bude smerovať len do jeho vrecka. V tomto prípade sa mu to opäť mimoriadne oplatí, vizuál presiahol štyri dni od vydania hranicu 6 miliónov zhliadnutí!

Central Cee a letný hit ‚Doja‘

Dave, Stormzy, Slowthai, 21 Savage, AJ Tracey, Little Simz, Aitch.. pritom sme ani nezačali. Mladý talent Central Cee sa pomaly, ale isto pridáva ku skupine medzinárodne úspešných britských raperov a raperiek. Pokiaľ ich ešte nesleduješ, mal by si sa na túto scénu bližšie pozrieť čím skôr! V letnej novinke Doja sa rozhodol použiť sample z hitu Let Me Blow Your Mind od speváčok Eve a Gwen Stefani, ktorý vyšiel v roku 2001.

Cee má na konte dva štúdiové albumy, Wild West z roku 2021 a 23, ktorý vyšiel pred piatimi mesiacmi. Tieto projekty obsahujú songy ako Loading, Day In The Life či Obsessed With You, ktoré hlboko presahujú hranicu 100 miliónov vypočutí. A samozrejme, aby sme nezabudli, jedna z legiend tamojšej scény, Skepta, sa už onedlho predstaví aj slovenským fanúšikom. Zapíš si dátum 2. septembra 2022 a ako miesto konania A4 Studio, alebo rovno klikaj na tento link a kupuj lístky, kým sa dá!

Albumy a produkty od Central Ceeho si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku (Ruka Hore) či Instagrame (@rukahore)! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, complex.com

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame