Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
(VIDEO) Sima baví internet a vtipne reaguje na ľudí, ktorí odsudzujú jej fotky v plavkách!
sima baví internet
Zdroj: instagram.com
SK/CZNewsHIP-HOPVideo

(VIDEO) Sima baví internet a vtipne reaguje na ľudí, ktorí odsudzujú jej fotky v plavkách!

Sima baví internet reakciou na komentáre

Populárna slovenská speváčka a raperka Sima baví internet svojimi vtipnými reakciami na ľudí v komentároch. Po prvý raz sa tak stalo na konci júna, kedy sa niektorým ľuďom nepozdávala jej fotka v plavkách a svoj názor dali verejne najavo. Autorka songov Spolu či Šajním sa rozhodla pre humornú reakciu v podobe videa, v ktorom sa do svojho bazéna ponára v červenej zimnej bunde.

Speváčka ho opísala ako príspevok, ktorý už snáď nie je tak „poburujúci, alebo nevhodný“. Tu to však neskončilo, Sima sa do tejto skupiny ľudí oprela ešte viac a pre tromi dňami do nového vtipného videa zapojila aj legendárneho slovenského rappera. Čítaj ďalej!

Sima baví internet aj druhou reakciou na ľudí v komentároch

Pred tromi dňami sa Sima rozhodla reagovať druhýkrát a tento raz do videa zapojila aj tanečníčku Ninu Janovú a rappera Ega. Raperka si na seba okrem hrubej bundy obliekla aj dlhé tepláky, zimnú čiapku a hrubé čierne topánky. To isté urobili aj jej spomínaní kamaráti, ktorí ju tak podporili v reagovaní na názory internetu. Druhé video si môžeš pozrieť kliknutím na link nižšie.

Vlastným menom, Simona Hegerová, sa na svojom instagramovom profile často vyjadruje k názorom druhých a čomukoľvek, čo uzná za vhodné. So svojím publikom je v pravidelnej digitálnej interakcii prostredníctvom livestreamov a stories, v ktorých mu často dáva priestor na otázky. Touto druhou reakciou sa však podľa všetkého k fotkám v plavkách vyjadruje poslednýkrát. Aj keď vlastne, pri Sime človek nikdy nevie.

Albumy a produkty od Simy si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku (Ruka Hore) či Instagrame (@rukahore)! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame