separ súťaž united
Zdroj: besoccer.com, Separ
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Separ vyhlásil súťaž, chceš ísť s raperom na zápas Manchestru United?

Separ a súťaž o zájazd na futbalový zápas

Rapper Separ je fanúšikom viacerých športov, vrátane futbalu, čo potvrdzuje aj jeho nová súťaž! Autor songov Ahoj Ahoj Čo Ty a Pancier sa plánuje spolu s deťmi vybrať do Anglicka na jeden z tamojších najväčších derby zápasov.

Už 22. augusta je na programe záverečný zápas 3. kola futbalovej Premier League, v ktorom si to medzi sebou rozdajú Manchester United a Liverpool. Separ sa v spolupráci s futbalovým podcastom VAR a spoločnosťou FutbalTour rozhodol, že z tohto zájazdu spraví súťaž.

Na oficiálnom instagramovom profile rappera nájdeš všetky podmienky, ktoré potrebuješ splniť na to, aby si mal zážitok na celý život. Túto jedinečnú príležitosť si nesmieš nechať ujsť, avšak pozor, víťazom sa stane len jeden človek. Pokiaľ patríš medzi futbalových fanúšikov, či konkrétne priaznivcov Manchestru United, neváhaj a klikaj na jeho účet. Trávnik na štadióne Old Trafford bude v ten deň plný hviezd ako Mohamed Salah, Virgil van Dijk, Jadon Sancho či Cristiano Ronaldo!

Albumy a produkty od Separa si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku (Ruka Hore) či Instagrame (@rukahore)! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: besoccer.com, Separ

Komentáre

Odporúčame