Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Festival Rolling Loud má problémy, účasť odmietli Kanye West i Travis Scott!
rolling loud kanye west travis scott
Zdroj: nowhiphopnews.com
SvetNewsHIP-HOPVideo

Festival Rolling Loud má problémy, účasť odmietli Kanye West i Travis Scott!

Festival Rolling Loud v problémoch

Hip-hopový festival Rolling Loud je v problémoch, po tom, čo svoju účasť odmietol Kanye West tak urobil aj Travis Scott. Víkendová nálož koncertov, ktorá je na pláne v Miami od 22. do 24. júla mala pôvodne obsahovať aj piatkovú šou Kanyeho Westa. Tá sa pripravovala dlhodobo, rapper sa však napokon zo zatiaľ neuvedených dôvodov rozhodol svoju účasť zrušiť. Pre organizátorov festivalu šlo o nevídaný problém, pretože headliner Rolling Loud svoju účasť nikdy neodmietol.

Fanúšikovia dúfali, že práve Travis bude adekvátnou náhradou za Ye-ho. Tento nápad však jeden z organizátorov okamžite zmietol zo stola. Tvrdil totiž, že Scott sa po minuloročnom incidente na Astroworld festivale stal nevítaným hosťom. V súčasnosti je zrazu všetko inak a organizátori tvrdia, že autor hitov Goosebumps či Sicko Mode nedostal žiaden ban a že spoluzakladateľ festivalu Tariq Cherif na neho vtedy naždy zanevral z frustrácie.

„Hovorili sme s Travisom a diskutovali sme o jeho pozícii headlinera, ale nevedeli sme to zrealizovať v tak krátkom čase,“ prezradil hovorca festivalu portálu Rolling Stone.

Kanyeho pozície sa tak zhostí rapper a spevák Kid Cudi, ktorý je v Amerike mimoriadne populárny, avšak aj toto rozhodnutie je kontroverzné. Spomínaný 38-ročný hudobník v minulosti vyhlásil, že s Westom už nikdy nebude tvoriť hudbu, po tom, čo svetoznámy rapper vyjadil svoju nespokojnosť ohľadom jeho priateľstva s komikom Peteom Davidsonom.

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku (Ruka Hore) či Instagrame (@rukahore)! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, rollingstone.com, pitchfork.com, rollingloud.com

Zdroj titulného obrázku: nowhiphopnews.com

Komentáre

Odporúčame